10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 1 dag en 0 uur geldig!

Werkcode: 304758

Eb Waddenzee

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Regiobeeldbankfotografie van Noord Groningen. Regiobeeldbankfotografie van Noord Groningen. De Waddenzee van vandaag dankt haar bestaan aan het verleden. De periode van de oude ijstijden (tot 150.000 jaar geleden) In de periode van de oude ijstijden was het gebied al af en toe een ondiepe zee waaromheen Engeland, België, Nederland, Duitsland, Denemarken en Noorwegen lagen. Dit gebied, dat tot ver in het huidige vasteland reikte, was tijdens de één na laatste ijstijd bedekt met ijs, en de zeespiegel lag toen zo laag dat zelfs de onbedekte delen van de Noordzee droog stonden. Toen het ijs verdween, begon de bodem weer te stijgen en liep de Noordzee weer vol met water. Er volgde een mild en zacht klimaat. De zeespiegel steeg zelfs hoger dan nu. Zand en grind, achtergelaten door het ijs, werden nu meegenomen door de stroming en kwamen neer langs de ondiepe kust.

Over Studio van Leuveren

Landschapsfotografie door Willem van Leuveren sr. Welkom bij de Regiobeeldbank, een beeldbank met grote collectie foto's van het Vallei- en Eemgebied en directe omgeving. De Gelderse Vallei ligt ingesloten tussen het Krommerijngebied en de Heuvelrug aan de Westzijde en het Veluwe massief aan de Oostzijde. Een beeldbank van Midden Nederland - Gelderse Vallei dus. Het biedt een grote afwisseling aan landschappen, die van nationale betekenis zijn. Bovendien is dit gebied rijk aan cultuurhistorische elementen. Dus onze regio, het Eem- en Valleigebied gelegen in de provincies Utrecht en Gelderland.Daarnaast zijn Kreta, Gambia, Scotland, U.K. en de Pyreneeën ruim vertegenwoordigd. Ook tal van andere plaatsen en onderwerpen zijn hierin opgenomen. Zie de catogorieën. Het is documentaire fotografie welke bestaan uit series van 8, 16, 24 of 48 foto's. Het geeft dus een beeld weer van een plaats of activiteit in een bepaalde regio.

Alle werken